Scheer & Foppen

9 juli 2019

Vanaf aanstaande zaterdag gaan de deuren van Scheer & Foppen weer open! Nou ja, soort van… Kringloop Broers opent zaterdag een pop-up vestiging in het pand. Deze winkel zal tot eind december 2019 open zijn op deze locatie.


1 juli 2019

Afgelopen weken hebben wij in de buurt van het Scheer & Foppen pand een grootschalig buurtonderzoek uitgevoerd.
Bijna 4.000! huishoudens ontvingen aan ansichtkaart met daarop een link naar de vragenlijst die voor ons was opgesteld door onderzoeksbureau Citisens.
Daarnaast hebben zij veldwerkers ingezet die in de afgelopen weken mensen op straat hebben bevraagd en met hen de vragenlijst hebben doorgenomen.

Wij zijn blij verrast door het overweldigende aantal betrokkenen die de vragenlijst hebben ingevuld! Bedankt daarvoor.

In de komende weken zal het resultaat van het onderzoek door Citisens worden uitgewerkt in een rapport. Dit rapport zal aan ons worden gepresenteerd en in een later stadium worden gedeeld met de gemeente en met de buurt!

Via deze website en door middel van nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte als er nieuwe informatie beschikbaar is.


3 juni 2019

Op 3 juni 2019 zijn wij eigenaar geworden van het hoekpand op de Vondellaan en Croeselaan.
Het pand is bij veel mensen bekend als het Scheer & Foppen-pand.

Decennia lang werden hier radio’s en televisies verkocht, vroeger door de familie De Hoop. Oude Utrechters zullen het nog wel kennen: Radio De Hoop.

Nu is het tijd voor iets nieuws. Nadat in 2016 het concern Scheer & Foppen failliet ging staat het pand zo goed als leeg. Leeg om ontwikkeld te worden en een nieuwe bestemming te krijgen.

Medio juni 2019 start een participatietraject waarin betrokkenen en omwonenden van deze locatie hun mening kunnen geven over wat zij graag zien gebeuren.
U kunt ook uw mening geven, dit kan via: www.betrokkenvondellaan.nl.

Op deze site zullen wij in de toekomst nieuwe informatie plaatsen over de voortgang van de ontwikkeling.

SLEEPING BEAUTIES – (UN)REAL ESTATES